Veče „Glomazne poezije“ sa Rambo Amadeusom

30.01.2018.

Sinoćnjim vrh dna nastupom fenomenalnog dvojca Rambo & Pančevac otpočeo je proces privatizacije apatinskog kulturnog centra. Dobar bukov parket, atraktivna lokacija i prostrana zgrada naišli su na interesovanje investitora tako da će se u najskorijem roku dozidati apartmani na trenutnom balkonu, smanjiće se kapacitet sale a konobari će služiti svakog narednog gosta do samog sedišta. Biće to vrh dna kultura!
Bilo kako bilo, još jedan događaj u organizaciji UG Moj Apatin je masovno propraćen, publika u prepunoj sali Doma kulture uživala je u inspirativnoj poeziji svetskog mega cara i njegove maestralne muzičke pratnje nešto više od jednog ipo sata. Druženje se nastavilo i u holu uz dobar pank-rok zvuk i fenomenalno zanatsko pivo. Interesovanje je bilo takvo da bi se i dva nastupa bez problema rasprodala, a Rambo je obećao da će i na leto ponoviti posetu i druženje sa Apatincima!
MOJ APATIN i u ovoj godini nastavlja sa kvalitetnim događajima i projektima, tako da i vi nastavite da nas pratite! Do prve, skore prilike veliki pozdrav