Održan prvi dečiji bazar u organizaciji UG Moj Apatin

16.02.2018.

Posle ljubitelja piva, pa Rambove glomazne poezije, konačno su došli na red i oni zbog kojih, naposletku sve ovo i radimo – najmlađi. Danas je održan prvi dečiji bazar u organizaciji UG Moj Apatin. Veliki broj klinaca i njihovih pratilaca se okupio u sali gimnazije Nikola Tesla. Iako je pijaca i prodaja nešto samo usputno, može se reći da je u tom pogledu ovaj bazar bio više nego uspešan, jer se većina donetih stvari u rekordno kratkom roku rasprodala ili razmenila. Da se dečica kreativno izraze i nešto novo nauče pobrinuo se Centar dečijih aktivnosti “Mestašce” Za fizičku aktivnost u kojoj su neumorno uživali je bio zadužen klub korektivne gimnastike “Vežbaj za zdravlje”. Ipak najviše pažnje je, očikivano, pripalo fenomenalnom klovnu Željku Veseljku!
Pored pomenutih važnu ulogu i doprinos celoj organizaciji dali su i gimnazija Nikola Tesla Apatin i Srednja građevinska i drvo-prerađivačka škola Apatin, koje su ustupile prostor, firma ER KOP koja je besplatno prevezla mobilijar i prodavnica Baloni i Pokloni koja je obradovala najmlađe lepim darovima.
UG MOJ APATIN već uveliko radi na organizaciji narednog događaja koji nas očekuje u martu. Ukoliko ste radoznali i želite prvi da saznate gde se i uz koga družimo, pratite našu stranicu, brzo se javljamo 🙂
I da ne zaboravimo, što bi klinci i klovn danas rekli ŽIVEO APATIN! 🙂